Cold Steel Cold Steel Polypropen Anderthalbhänder

Cold Steel Cold Steel Polypropen Anderthalbhänder

Cold Steel

(4.35/5) 3 Bewertungen lesen

Beschreibung

Dieses Training Schwert ist aus widerstandsfähigem Polypropylen hergestellt. Es hat eine Länge von 112 cm mit einer Klinge von 86 cm und eine Dicke von 25 mm. Das Schwert wiegt ca.. 890 g und ist perfekt geeignet für Erwärmung-ups und beginnen Schwertkämpfer.

Bewertungen (3)

Reviews for product "Cold Steel Polypropen Anderthalbhänder"

(5/5)
is een perfect training zwaard en ja in de ouden tijden had men ook niet altijd een recht oefen zwaard dan moest je het doen met een stuk hout of een tak
maar het voordeel van dit zwaard is hij is onbreekbaar ook in vol gevecht
groet Bas Van Duyn

(4/5)
Vanuit het perspectief van een beginner vind ik dit meer lijken op een langzwaard. Beter om met twee handen te oefenen, maar het verschil tussen langzwaard en anderhalfhander is gering. Het is moeizamer om met één hand te oefenen en misschien maakt dat het ook een goed enkelhandig trainingszwaard.

(4/5)
Heel goed om mee te oefenen. Gewicht ligt een beetje te ver naar de zwaardpunt, maar dat maakt het ook een goed oefenzwaard, want je moet flink wat kracht zetten. Enige probleem dat ik heb is dat ze geleverd worden in een kartonnen doos, en mijn zwaard is niet helemaal recht. Ik heb er 3 besteld, en 2 waren niet perfect recht. Maar wel nog heel bruikbaar, je merkt het alleen als je er een lat langs houdt.
Ihre Bewertung hinzufügen

Total average review score: 4.35 Sterne, basierend auf 3 Bewertungen

Warenkorb senden & speichern

Haben Sie aus Ihrem perfekten Warenkorb? E-Mail-Angebote für Ihre Inhalte später um. Sie können auch Ihren Warenkorb zu Freunden als eine Wunschliste weiterleiten.

You need to have products in your cart.

Erinnerung für Lager

Senden Sie mir eine E-Mail, wenn dieser Artikel wieder verfügbar ist. Dies dauert in der Regel 2-12 Wochen.

Danke! Wir werden Ihnen eine E-Mail senden, wenn dieser Artikel wieder auf Lager ist.

Reminder has not been sent. Please try again.

Erinnerung für Lager