Ulfberth Broquel

(social sharing options)

Ulfberth Broquel

--show/write review
Para una descripción extensa haga clic aquí
15USP button list (product questions)
10(product tekst/content)

Un escudo era un pequeño escudo que podría celebrarse en el puño durante las batallas de hombre a hombre. Fue una protección muy popular entre los soldados de infantería del 12 al siglo 17 y que podría ser usado en ambas manos. A pesar del pequeño tamaño que era eficaz para deflicting golpes.

Este escudo está hecho de acero de 2 mm de espesor. Tiene un diámetro de 16,5 cm y pesa 0,55 kg. La empuñadura está envuelta redonda con cuero.

Detalles del producto:
Diamétro: 16,5 cm;
Material: acero al carbono;
Grosor: 2 mm;
Basado en original histórico: sí;
Peso de transporte (gram): 2000 *

Este artículo se produce en cantidades limitadas. Esto significa que los tamaños pueden variar ligeramente de pieza a pieza.

22a + 22(Extended reviews)

ik vergeet nog één klein dingetje: gebruik tijdens het sparren ook dit belangrijke beschermingsstuk: een toque!

https://i.imgur.com/MbEi7nQ.jpg
hier is het plaatje van de beukelaars, ik had het weggehaald omdat ik dacht dat het plaatje niet goedgekeurd was.

tijdens het sparren gebruikte ik voor de veiligheid ook een corintische helm en onderbeenplaten, naast de borstplaat en onderarmbeschermer. dit is noodzakelijk want er worden letterlijk deuken in het pantser geslagen door de leraar tijdens de oefening. ik heb elk van de beschermings onderdelen sowiesoe verf grondlagen en zwarte verf gegeven, en het schild en de voorkant van de borstplaat heb ik bedekt met stroken dikker leer, om krassen op het verf en daardoor roestvorming te voorkomen.

hier is een foto van wat ik bedoel; je gebruikt 2 schilden, waarvan het kleine snelle schildje ook als hak of beuk wapentje gebruikt kan worden. http://i.imgur.com/v0u0nNy.jpg

Ik heb wel eens geoefend met richten en snel worden tegen iemand met een stok. in de linkerhand doe je een iets grotere beukelaar om klappen op te vangen zodat het handvat niet buigt, en dan kun je met de rand van het kleine beukelaartje een stuk van de stok afhakken.

5 estrellas basado en 5 opiniones
8(producten op basis profiel)
9recent bekeken producten (slider)

Visto recientemente