23Contactinfo
Product detail page

Umbo de bouclier

Ulfberth
--show/write review 12aDetails
13dropdowns productvarianten Pour une description détaillée, cliquez ici
15USP button list (product questions)
10(product tekst/content)

Un bouclier était un petit bouclier qui pourrait être organisé dans le poing durant des combats d'homme à homme. Ce était une protection populaire parmi les fantassins du 12e au 17e siècle et il pourrait être porté à deux mains. Malgré la petite taille, il était efficace pour deflicting coups.

Ce bouclier est fait d'acier d'épaisseur 2 mm. Il a un diamètre de 16,5 cm et pèse 0,55 kg. La poignée est enroulée autour de cuir.

Détails de produit:
Diamètre: 16,5 cm;
Matériel: acier au carbone;
Épaisseur: 2 mm;
Basé sur un original historique: oui;
Poids de transport (gram): 2000 *

This item is produced in limited quantities only. This means that every piece is unique. Sizes & finish may vary lightly from piece to piece.

22a + 22(Extended reviews)

ik vergeet nog één klein dingetje: gebruik tijdens het sparren ook dit belangrijke beschermingsstuk: een toque!

https://i.imgur.com/MbEi7nQ.jpg
hier is het plaatje van de beukelaars, ik had het weggehaald omdat ik dacht dat het plaatje niet goedgekeurd was.

tijdens het sparren gebruikte ik voor de veiligheid ook een corintische helm en onderbeenplaten, naast de borstplaat en onderarmbeschermer. dit is noodzakelijk want er worden letterlijk deuken in het pantser geslagen door de leraar tijdens de oefening. ik heb elk van de beschermings onderdelen sowiesoe verf grondlagen en zwarte verf gegeven, en het schild en de voorkant van de borstplaat heb ik bedekt met stroken dikker leer, om krassen op het verf en daardoor roestvorming te voorkomen.

hier is een foto van wat ik bedoel; je gebruikt 2 schilden, waarvan het kleine snelle schildje ook als hak of beuk wapentje gebruikt kan worden. http://i.imgur.com/v0u0nNy.jpg

Ik heb wel eens geoefend met richten en snel worden tegen iemand met een stok. in de linkerhand doe je een iets grotere beukelaar om klappen op te vangen zodat het handvat niet buigt, en dan kun je met de rand van het kleine beukelaartje een stuk van de stok afhakken.

5 étoile(s) selon 5 évaluation(s)
8(producten op basis profiel)
9recent bekeken producten (slider)

Vu(s) récemment

99disclaimer © Celtic Webmerchant - Theme developed by totalli t|m e-commerce