Cold Steel Epée à  une main et demi en polypropène, Cold Steel

Cold Steel Epée à  une main et demi en polypropène, Cold Steel

Cold Steel

(4.35/5) Lire 3 évaluations

Description

Cette épée de formation est faite de polypropylène durable. Il a une longueur de 112 cm avec une lame de 86 cm et une épaisseur de 25 mm. L'épée pèse environ. 890 g et est parfaitement adapté pour le réchauffement-ups et commençant épée-combattants.

Évaluations (3)

Reviews for product "Epée à  une main et demi en polypropène, Cold Steel"

(5/5)
is een perfect training zwaard en ja in de ouden tijden had men ook niet altijd een recht oefen zwaard dan moest je het doen met een stuk hout of een tak
maar het voordeel van dit zwaard is hij is onbreekbaar ook in vol gevecht
groet Bas Van Duyn

(4/5)
Vanuit het perspectief van een beginner vind ik dit meer lijken op een langzwaard. Beter om met twee handen te oefenen, maar het verschil tussen langzwaard en anderhalfhander is gering. Het is moeizamer om met één hand te oefenen en misschien maakt dat het ook een goed enkelhandig trainingszwaard.

(4/5)
Heel goed om mee te oefenen. Gewicht ligt een beetje te ver naar de zwaardpunt, maar dat maakt het ook een goed oefenzwaard, want je moet flink wat kracht zetten. Enige probleem dat ik heb is dat ze geleverd worden in een kartonnen doos, en mijn zwaard is niet helemaal recht. Ik heb er 3 besteld, en 2 waren niet perfect recht. Maar wel nog heel bruikbaar, je merkt het alleen als je er een lat langs houdt.
Ajouter un avis

Total average review score: 4.35 étoiles selon 3 avis

Envoyer & sauvegarder votre panier

Avez-vous fait votre panier parfait? E-mail et économisez votre contenu à l'ordre plus tard. Vous pouvez également transférer votre panier à des amis comme une liste de souhaits.

You need to have products in your cart.

Rappel de stock

Envoyez-moi un e-mail quand cet article sera à nouveau disponible. Cela prend généralement 2-12 semaines.

Merci! Nous vous enverrons un e-mail quand cet article sera de nouveau disponible.

Reminder has not been sent. Please try again.

Rappel de stock