Cold Steel polipropileno Cold Steel mão-and-a-half espada

(social sharing options)

Cold Steel polipropileno Cold Steel mão-and-a-half espada

--show/write review
15USP button list (product questions)
excl. Custos de transporte (Envio gratuito acima dos € 150,- (PT) & €300,- (no mundo todo) )
- +

Você receberá 0 loyalty points!

10(product tekst/content)
Esta espada treinamento é feito de polipropileno durável. Ela tem um comprimento de 112 cm, com uma lâmina de 86 cm e uma espessura de 25 mm. A espada pesa aprox. 890 g e é perfeitamente adequado para aquecimento-ups e espada de combate iniciais.
22a + 22(Extended reviews)

is een perfect training zwaard en ja in de ouden tijden had men ook niet altijd een recht oefen zwaard dan moest je het doen met een stuk hout of een tak
maar het voordeel van dit zwaard is hij is onbreekbaar ook in vol gevecht
groet Bas Van Duyn

Vanuit het perspectief van een beginner vind ik dit meer lijken op een langzwaard. Beter om met twee handen te oefenen, maar het verschil tussen langzwaard en anderhalfhander is gering. Het is moeizamer om met één hand te oefenen en misschien maakt dat het ook een goed enkelhandig trainingszwaard.

Heel goed om mee te oefenen. Gewicht ligt een beetje te ver naar de zwaardpunt, maar dat maakt het ook een goed oefenzwaard, want je moet flink wat kracht zetten. Enige probleem dat ik heb is dat ze geleverd worden in een kartonnen doos, en mijn zwaard is niet helemaal recht. Ik heb er 3 besteld, en 2 waren niet perfect recht. Maar wel nog heel bruikbaar, je merkt het alleen als je er een lat langs houdt.

4.35 estrelas baseado em 3 avaliações
8(producten op basis profiel)
© Celtic Webmerchant - Theme developed by totalli t|m e-commerce