Cold Steel Cold Steel polypropene hand-and-a-half sword

Cold Steel Cold Steel polypropene hand-and-a-half sword

Cold Steel

(4.35/5) Read 3 reviews
excl. Shipping costs (We ship worldwide )
- +

Description

This training sword is made of durable polypropene. It has a length of 112 cm with a blade of 86 cm and a thickness of 25 mm. The sword weighs approx. 890 g and is perfectly suited for warming-ups and beginning sword-fighters.

Reviews (3)

Reviews for product "Cold Steel polypropene hand-and-a-half sword"

(5/5)
is een perfect training zwaard en ja in de ouden tijden had men ook niet altijd een recht oefen zwaard dan moest je het doen met een stuk hout of een tak
maar het voordeel van dit zwaard is hij is onbreekbaar ook in vol gevecht
groet Bas Van Duyn

(4/5)
Vanuit het perspectief van een beginner vind ik dit meer lijken op een langzwaard. Beter om met twee handen te oefenen, maar het verschil tussen langzwaard en anderhalfhander is gering. Het is moeizamer om met één hand te oefenen en misschien maakt dat het ook een goed enkelhandig trainingszwaard.

(4/5)
Heel goed om mee te oefenen. Gewicht ligt een beetje te ver naar de zwaardpunt, maar dat maakt het ook een goed oefenzwaard, want je moet flink wat kracht zetten. Enige probleem dat ik heb is dat ze geleverd worden in een kartonnen doos, en mijn zwaard is niet helemaal recht. Ik heb er 3 besteld, en 2 waren niet perfect recht. Maar wel nog heel bruikbaar, je merkt het alleen als je er een lat langs houdt.
Add your review

Total average review score: 4.35 stars based on 3 reviews

Send & save your shopping cart

Have you made your perfect shopping cart? E-mail & save your content to order later. You can also forward your shopping cart to friends as a wish list.

You need to have products in your cart.

Stock reminder

Send me an e-mail when this item is available again. This usually takes 2-12 weeks.

Thank you! We will send you an e-mail when this item is back in stock.

Reminder has not been sent. Please try again.

Stock reminder