Pirate clothing

Køb pirattøj og pirat kostume. Vi har jakker, frakker, bukser, skjorter, hatte fra Mytholon, Epic Armoury og mere. Til Black Sails Cosplay, LARP, karneval, reenactment

287 products

Pirattøj og outfits til LARP & Cosplay

Vi har pirattøj af høj kvalitet til LARP & Cosplay! Fra europæiske kvalitetsmærker som Epic Armoury, Windlass, Burgschneider, Leonardo Carbone & Mytholon. Vores pirattøj er af høj kvalitet, har stærkt stof og er lavt prissat. Vi har et stort udvalg af tøj til at skabe dit unikke piratkostume, og Black Sails & Pirates of the Caribbean Cosplay. Beklædningsgenstanden er historisk autentiske og velegnede til genopførelse og levende historie af historiske pirater. Vores pirattøj er baseret på beklædningsgenstande set i malerier og anden billedkunst.

 

Piratfrakke og piratskjorte

I vores kollektion har vi et stort udvalg af piratfrakker i forskellige farver og materialer. Buccaneere, kapere og pirater sejlede på det åbne hav, og en frakke var et vigtigt tøj. Pirater bar normalt lange marine militærfrakker med knapper og en slids bagpå. Buccaneers og privateers frakker var ofte ret luksuriøse med dekorerede ærmer. Vi har også et stort udvalg af piratskjorter til at have under din frakke.

 

Pirathat tricorn

Tricorn er den typiske hat for pirater, pirater og private. Hatten har et trekantet design, derfor kaldes det en tricorn. Dit pirat-outfit er ikke komplet uden en tricorn! I vores webshop kan du vælge mellem et stort udvalg af tricorns. Her kan du finde billigere filttricorns og eksklusive læderartikler.