€299,90 eur IVA Incl.

Usbergo a mezza lunghezza, misto anelli piatti - rivetti rotondi, 8mm

Marchio: Ulfberth Di più Ulfberth
Tempi di consegna: In magazzino / Super Fast Shipping disponibile
Non disponibile
Disponibilità: Non disponibile

Questo usbergo consiste di anelli piatti rivettati con rivetti rotondi e circolari, gli anelli butted. Sono intessuta 4 in 1 ed hanno un diametro interno di 8 mm.

E 'disponibile nelle taglie M, L e XL. La circonferenza del torace è misurata tra cui un gambeson (subarmalis).

Dimensioni Lunghezza Petto Arm Peso
M 75 centimetri 115 centimetri 27 centimetri 7,8 kg
L 82 centimetri 125 centimetri 34 centimetri 8,8 kg
XL 86 centimetri 135 centimetri 38 centimetri 10,5 kg

Come misurare
Lunghezza: dalla spalla all'anca (short) / ginocchio (lungo).
Petto / seno: circonferenza intorno al torace, respirare in modo corretto.
Arm / manica: lunghezza del manicotto dalla spalla al gomito (short) / polso (lungo).

Questo chainmail è fatto di 1,6 mm di spessore e anelli è realizzata nel metodo 4 in 1 tessitura.

 

Questo elemento viene prodotto in quantità limitate solo. Ciò significa che la dimensione può variare da pezzo a pezzo con leggerezza.

Nessuna specifica trovata

 Aggiungi Utilizzare le virgole per separare i tag.
Commentato da Louis Pastoors, Postato su 28-01-2016, 4 Stella (e).
Voor de 220 euro die dit maliënkolder kost is de kwaliteit uitstekend. Ik vind dat je heel erg veel waar voor je geld krijgt en ik ben er dan ook zeer tevreden mee.
De maliënkolder kwam goed in gepakt en onder een dikke laag olie.
Tijdens het aantrekken zijn er een stuk of 7 klinknagels en één ringetje (bij de mouw) uitgevallen, bij nadere inspectie bleek dat de klinknagels inderdaad niet of nauwelijks een paddenstoeltje hadden. In de rest van het maliënkolder zijn er ook hier en daar een paar ringen die niet of nauwelijks geklonken zijn. Het overgrote deel van de ringen en klinknagels zien er echter prima uit, wel een beetje slordig gedaan maar zeker functioneel. De klinknagels zijn wel erg mooi gecentreerd over het algemeen.
Ik weet hoe tijd en kosten intensief het maken van een geklonken maliënkolder is, ik zal dit maliënkolder dan ook niet vergelijken met een topkwaliteit stuk van 2000+ euro. De meeste mensen hebben onrealistische verwachtingen van wat er voor een bepaalde prijs gedaan kan worden. Bij een maliënkolder in deze prijsklasse is een slordige afwerking en kleine defecten zoals de enkele slecht geklonken ringen altijd te verwachten en naar mijn mening dan ook zeker acceptabel. 7 klinknagels is niet veel in vergelijking met de +/- 10000 die erin zitten en ik zal er dan ook niet wakker van liggen. Bovendien zijn ze makkelijk te vervangen met de reserve ringen en klinknagels die erbij zitten (niet vergeten dan ook even een maliën-klinknagel-tang bij te bestellen).
Ik zou deze maliënkolder zeker weer kopen en aanbevelen voor mensen die met een krap budget toch een goed geklonken maliënkolder willen hebben.
Aggiungi il tuo commento
4 stelle basate su 1 recensioni

Visti di recente