€299,90 eur TVA incluse

Haubert mi-long, anneaux plats mixtes-rivets ronds, 8mm

Marque: Ulfberth Plus Ulfberth
Heure de livraison: En stock / Super Fast Shipping disponible
Article épuisé
Disponibilité: Article épuisé

Ce haubert se compose d'anneaux plats rivetés avec des rivets en rond, anneaux en butée. Ils sont entrelacés dans une 4 et avoir un diamètre interne de 8 mm.

Il est disponible dans les tailles M, L et XL. La circonférence de la poitrine est mesurée y compris un gambison (subarmalis).

Taille Longueur Poitrine Bras Poids
M 75 cm 115 cm 27 cm 7,8 kg
L 82 cm 125 cm 34 cm 8,8 kg
XL 86 cm 135 cm 38 cm 10,5 kg

Comment mesurer
Longueur: de l'épaule à la hanche (court) / genou (long).
Poitrine / sein: circonférence autour de la poitrine, respirer correctement.
Arm / manches: Longueur manches de l'épaule au coude (court) / poignet (long).

Cette cotte de mailles est constitué d'anneaux d'épaisseur 1,6 mm et est réalisé dans le procédé de tissage dans 4 1.

Cet article est produit en quantités limitées. Cela signifie que les tailles peuvent varier légèrement d'une pièce à l'autre.

Aucune spécification n'a été trouvée

 Ajouter Utilisez des virgules pour séparer les mots-clés
Évaluation de Louis Pastoors, Publié le 28-01-2016, 4 Étoile(s).
Voor de 220 euro die dit maliënkolder kost is de kwaliteit uitstekend. Ik vind dat je heel erg veel waar voor je geld krijgt en ik ben er dan ook zeer tevreden mee.
De maliënkolder kwam goed in gepakt en onder een dikke laag olie.
Tijdens het aantrekken zijn er een stuk of 7 klinknagels en één ringetje (bij de mouw) uitgevallen, bij nadere inspectie bleek dat de klinknagels inderdaad niet of nauwelijks een paddenstoeltje hadden. In de rest van het maliënkolder zijn er ook hier en daar een paar ringen die niet of nauwelijks geklonken zijn. Het overgrote deel van de ringen en klinknagels zien er echter prima uit, wel een beetje slordig gedaan maar zeker functioneel. De klinknagels zijn wel erg mooi gecentreerd over het algemeen.
Ik weet hoe tijd en kosten intensief het maken van een geklonken maliënkolder is, ik zal dit maliënkolder dan ook niet vergelijken met een topkwaliteit stuk van 2000+ euro. De meeste mensen hebben onrealistische verwachtingen van wat er voor een bepaalde prijs gedaan kan worden. Bij een maliënkolder in deze prijsklasse is een slordige afwerking en kleine defecten zoals de enkele slecht geklonken ringen altijd te verwachten en naar mijn mening dan ook zeker acceptabel. 7 klinknagels is niet veel in vergelijking met de +/- 10000 die erin zitten en ik zal er dan ook niet wakker van liggen. Bovendien zijn ze makkelijk te vervangen met de reserve ringen en klinknagels die erbij zitten (niet vergeten dan ook even een maliën-klinknagel-tang bij te bestellen).
Ik zou deze maliënkolder zeker weer kopen en aanbevelen voor mensen die met een krap budget toch een goed geklonken maliënkolder willen hebben.
Ajoutez votre évaluation
4 étoiles basées sur 1 avis

Récemment consultés